Ijk op kamp

IJK-Weerbaarheidskamp

Zelfvertrouwen, voor jezelf opkomen, leren samenwerken, je emoties kunnen beheersen en stop leren zeggen. Dit zijn woorden die horen bij het weerbaarheidskamp dat In Huijs Kindercoaching en Kids-Support Veghel samen hebben bedacht en ontwikkeld.

Het kamp is bedoeld voor kinderen en jongeren van 10 tot 15 jaar, die minder zelfvertrouwen hebben en hier graag aan zouden willen werken. Ook voor diegene die het moeilijk vindt om zijn emoties te beheersen of te uiten kan dit kamp erg nuttig zijn.

Het weerbaarheidskamp duurt 3 dagen, inclusief 2 overnachtingen in een kampeerboerderij in of in de buurt van Meierijstad. Tijdens het kamp gaan we 3 volledige dagen aan het werk om het zelfvertrouwen te vergroten. De kracht ligt hem vooral in de hele intensieve aanpak, die we gekozen hebben.

We werken veel met Rots en Water technieken en oefeningen. Ook gaan we de deelnemers persoonlijk coachen en sturen. Iedere deelnemer start met een intakegesprek samen met de ouders. Hierin wordt bepaald wat de doelen voor dit kamp zijn. Na deze 3 intensieve dagen gaan we natuurlijk ook weer goed evalueren en kijken we of er nog iets nodig is.

Gedurende dit kamp gaan we op verschillende momenten oefenen om stevig te staan, voor jezelf op te komen en stop kunnen en durven zeggen. De deelnemers leren hoe je moet gronden en centreren, waardoor ze letterlijk stevig leren staan. Hierdoor zal er ook rust komen in het hoofd om de goede keuzes te maken. Rots en Water geeft hier veel houvast bij.

Door middel van oefeningen en spelvormen gaan we samen deze vaardigheden trainen en leren van elkaar. We gaan op een intensieve en leuke manier leren, door veel te bewegen en te oefenen. We werken in een leuke sfeer en met veel plezier naar ons doel.

Tijdens dit weerbaarheidskamp zullen 2 gediplomeerde Rots en Watertrainers én kinder- / jongerencoaches met de groep gaan werken. Deze 3 specialisten zullen gedurende het hele kamp aanwezig zijn, ook tijdens de overnachtingen.

De kosten voor deelname zijn 300 euro.

Rogier Huijsmans, eigenaar van In Huijs Kinderoaching. Hij is Rots en Water trainer, faalangstreductietrainer, jeugd- en kindercoach.
Yvette Roosjen, eigenaresse van Kids-Support kindercoaching. Zij is kindercoach en jeugd breincoach.
Gerd-Jan Welten. Hij is Rots en Watertrainer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Rogier Huijsmans: 06-52384851
Yvette Roosjen: 06-13107563
E-mail: info@ijkopkamp.nl
Schrijf je in via deze link